• 2019-12-17 10:09

  Nyproduktion

  Rätt material och hög kvalitet

  Med stöd av ritningar och andra handlingar från arkitekten hittar vi en lösning som ger dig rätt material för just ditt tak. Tillsammans med våra underentreprenörer lägger vi sedan ett högkvalitativt tak med en lång livslängd, givetvis med en bra garanti.

  info
 • 2019-12-17 10:08

  Besiktning

  Genomgång, dokumentation och åtgärdsplan

  Vid besiktningen gör vi en fullständig genomgång av ditt tak medan vi protokollför och fotodokumenterar både för din och vår egen skull. Vi ser till att akuta problem blir åtgärdade på en gång och upprättar en åtgärdsplan för resten av de defekter vi har upptäckt. Som en bonus får du taket städat i samband med genomgången.

  info
 • 2019-12-17 10:07

  Flygöversikt med drönare

  Enklare koll från luften

  En enklare kontroll av taket kan vi göra genom en överflygning med drönare. På så sätt kan vi undersöka snömängd och förekomsten av skräp i hängrännorna samt upptäcka trasiga takpannor och annat.

  info
 • 2019-12-17 10:06

  Service och reparation

  Låt oss hålla kollen

  Vi utför alla typer av reparationer på alla typer av tak. Vill du ha det enkelt och bekvämt anlitar du oss för att sköta underhållet av taket året om, medan du själv kan koncentrera dig på annat.

  info
 • 2019-12-17 10:05

  Omläggning

  Ett helt hus kräver ett helt tak

  Taket har en avgörande betydelse för ett hus välmående och när livslängden på ditt tak närmar sig sitt slut är det därför nödvändigt att det blir omlagt. Tänk på att taket kan vara slut även om det inte läcker in! Vi erbjuder trygga renoveringar med material av högsta kvalitet som ger dit hus skydd för många år framåt.

  info
 • 2019-12-17 10:04

  Tilläggsisolering

  Håll kvar värmen och spara pengar

  Vi gör tilläggsisoleringar på beställning, men det händer också att vi i samband med takomläggningar efter samråd med kunden gör isoleringar på eget initiativ. Den energibesparing man gör genom att hålla kvar värmen bättre i huset är förstås både bra för klimatet och plånboken. Vid behov samarbetar vi med isoleringsföretag.

  info
 • 2019-12-17 10:03

  Taksäkerhet

  Vi gör taken tryggare

  Med hjälp av stegar, gångbryggor och vajersystem blir ditt tak en säkrare plats för sotare, fastighetsskötare och andra som vistas där. Tillsammans tittar vi på ditt tak och genomför de säkerhetsåtgärder som behövs för att alla som vistas på taket ska kunna känna sig trygga.

  info
 • 2019-12-17 10:02

  Takskottning

  Skotta utan att skada tak och människor

  Ska man ta bort snö och is från ett tak är det inte bara att kliva upp på taket och skotta. Med vår kunskap om både tak och taksäkerhet hackar vi loss snö och is på ett sätt som inte skadar taket under. Vi använder alla de säkerhetsanordningar som behövs och har dessutom personal nere på marken som varnar människor på marken och besvarar de frågor som en avstängd trottoar inte sällan väcker hos förbipasserande.

  info
 • 2019-12-17 10:01

  Montering av solpaneler

  Energi direkt från ditt tak

  Vid en takomläggning kan det vara ekonomiskt att även sätta upp solpaneler som alstrar energi till hushållet. Vi samarbetare med firmor som ser till att ni får bra solpaneler medan vi ser till att de blir monterade på ett bra och säkert sätt utan att taket tar skada.

  info